Svíčkovou nakrájejte na 4 stejné steaky, posypte z obou stran pepřem a osmažte na lžíci oleje asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte trochou soli.
Krok 2
5 min
Zrna zeleného pepře zalijte vroucí vodou a po několika minutách je sceďte.
Krok 3
5 min
Na výpeku z masa nechte zesklovatět najemno nakrájené šalotky, přidejte lžíci másla.
Krok 4
10 min
Přilijte víno, bujón, hořčici a zelené koření. Duste, dokud se polovina tekutin nevypaří.
Krok 5
5 min
Následně přidejte smetanu a vařte, dokud omáčka nezhoustne.
Krok 6
1 min
Steaky servírujte polité omáčkou. Jako přílohu doporučujeme pečené brambory nebo zeleninu.
Krok 1
z
6
Svíčkovou nakrájejte na 4 stejné steaky, posypte z obou stran pepřem a osmažte na lžíci oleje asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte trochou soli.
Krok 2
z
6
Zrna zeleného pepře zalijte vroucí vodou a po několika minutách je sceďte.
Krok 3
z
6
Na výpeku z masa nechte zesklovatět najemno nakrájené šalotky, přidejte lžíci másla.
Krok 4
z
6
Přilijte víno, bujón, hořčici a zelené koření. Duste, dokud se polovina tekutin nevypaří.
Krok 5
z
6
Následně přidejte smetanu a vařte, dokud omáčka nezhoustne.
Krok 6
z
6
Steaky servírujte polité omáčkou. Jako přílohu doporučujeme pečené brambory nebo zeleninu.