Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Maso omyjte a vložte do velkého hrnce. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu.
Cibuli očistěte a nakrájejte na čtvrtky. Mrkev oškrábejte a nakrájejte na větší kousky, potom ji i s cibulí přidejte do polévky. Přidejte česnek, zázvor a zbývající koření.
Vše vařte pod pokličkou na malém plameni alespoň 1,5 hodiny.
Pak maso vyjměte z hrnce. Bůček osušte, dochuťte solí a pepřem a vložte na asi 20 minut do trouby rozehřáté na 200°C, aby se vytvořila křupavá kůrčička.
Do polévky přidejte tekutý bujón a ochuťte solí a pepřem.
Polévku podávejte s čerstvými těstovinami, pečeným bůčkem, masem z vývaru, vajíčkem naměkko rozkrojeným napůl a s velkým množstvím koriandru a sekané cibulky.