Tato mísa byla optimalizována na 5 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Alobal do kterého později zabalíte filet lososa potřete tenkou vrstvou olivového oleje.
Do misky vymačkejte šťávu z poloviny pomeranče a zamíchejte do ní libovolné koření na ryby, med a nasekanou chilli papričku. Vzhledem k tomu, že maso lososa je hodně tučné, není třeba přidávat do marinády olej.
Filet lososa položte kůží dolů na omaštěný alobal, lehce posolte, opeřete čerstvě mletým pepřem a potřete ho připravenou marinádou.
Maso zabalte do alobalu a položte na mřížku rozpáleného grilu.
Lososa grilujte cca 10-15 minut.
Hotové rybí maso můžete podávat s čerstvým koriandrem, nakrájenými plátky avokáda, limetek či pomernačů.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití