Nejdříve si připravte marinádu. Do mísy dejte olivový olej, hořčici, česnek, černé pivo, med, rozmarýn a MAGGI Tekuté koření. Vše důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 2
120 min
Vepřovou krkovičku nakrájejte na asi 2 cm silné plátky. Dejte je do uzavíratelné nádoby, ve které se budou marinovat, a zalijte připravenou marinádou. Nechte je v chladničce odpočívat nejméně 2 hodiny.
Krok číslo 3
10 min
Steaky pečte z obou stran na rozpáleném grilu. Po ogrilované nechte maso ještě několik minut odpočívat, až potom ho začněte krájet.
Krok číslo 4
5 min
V misce si připravíme medově-hořčičný dip smícháním všech ingrediencí. Podle chuti dochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem.
Krok číslo 5
5 min
Hotové steaky podávejte s medově-hořčicovým dipem a grilovanou zeleninou nebo pečivem.
Krok číslo 1
z
5
Nejdříve si připravte marinádu. Do mísy dejte olivový olej, hořčici, česnek, černé pivo, med, rozmarýn a MAGGI Tekuté koření. Vše důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 2
z
5
Vepřovou krkovičku nakrájejte na asi 2 cm silné plátky. Dejte je do uzavíratelné nádoby, ve které se budou marinovat, a zalijte připravenou marinádou. Nechte je v chladničce odpočívat nejméně 2 hodiny.
Krok číslo 3
z
5
Steaky pečte z obou stran na rozpáleném grilu. Po ogrilované nechte maso ještě několik minut odpočívat, až potom ho začněte krájet.
Krok číslo 4
z
5
V misce si připravíme medově-hořčičný dip smícháním všech ingrediencí. Podle chuti dochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem.
Krok číslo 5
z
5
Hotové steaky podávejte s medově-hořčicovým dipem a grilovanou zeleninou nebo pečivem.