Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Na másle zpěňte najemno nakrájenou cibuli.
Kaštany nasekejte nahrubo a přidejte je k cibulce, společně pár minut restujte. Pozn.: Doporučujeme použít předvařené oloupané jedlé kaštany ve vakuovaném balení.
Kostku MAGGI Slepičího bujónu zalijte cca 700 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.
Do hrnce přidejte zázvor, cukr, pepř a muškátový oříšek.
Nyní vše zalijte bujónem a vařte zakryté cca 15 minut.
Poté polévku rozmixujte dohladka. Do polévky následně přilijte smetanu ke šlehání a provařte ji.
Nakonec ji dochuťte solí a pepřem a v ještě horké polévce nechte rozpustit rozpustit lžíci másla pro zjemnění.
Doporučujeme podávat s nasekanou zelenou petrželkou a sušenými brusinkami.