Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Bůček z obou stran osolte, opepřete, posypejte pálivou paprikou a pokapejte MAGGI Tekutým kořením. Přikryjte jej a uložte na noc do ledničky.
Troubu rozehřejte na 230 °C. Pečte bůček půl hodiny a pak snižte teplotu na 130 °C a pečte při ní 1,5 hodiny, dokud bůček nebude měkký a narůžovělý.
Vyjměte jej z trouby a nechejte vychladnout. Až vychladne, zabalte jej do fólie a na několik hodin uložte do ledničky.
Bůček chutná jako uzenina, bude také znamenitý, když jej usmažíte dokřupava na nevelkém množství oleje.