Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Polovinu kostky MAGGI Slepičího bujónu zalijte v misce s 200 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.
Hladkou mouku smíchejte s kořením – římským kmínem, zázvorem, kardamonem a mletým pepřem. Přidejte sůl.
Ve vzniklé směsi obalte očištěná kuřecí játra a ihned je dejte smažit do větší pánve na rozpálený olej.
Ze všech stran opečená játra dejte stranou a do pánve vlijte připravený bujón.
Tekutinu varem zredukujte na omáčku.
Vzniklou omáčkou obalte orestovaná játra.
Takto připravená je servírujte na opečeném kousku světlé bagety s osmaženou cibulkou a pár lístky zelené petrželky.
Show more recipes