Nemusíte vyvařovat kosti 4 hodiny, abyste měli kvalitní vývar. MAGGI Tekutý bujón s jedinečnou recepturou na bázi pomalu vařeného vývaru z masa a kostí je bez přidaných barviv a glutamanu sodného. Využijete ho nejen při přípravě Vašich oblíbených polévek, ale i do rizot, omáček či zeleninových jídel. Z jedné sklenice připravíte 3,5 litru vývaru.
-Jedinečná receptura na bázi pomalu vařeného slepičího vývaru z masa a kostí.
-Medová konzistence se skvěle hodí nejen do polévek, ale i do rizot, omáček či zeleninových jídel.
-Neobsahuje konzervanty, barviva ani přidaný glutaman sodný.
-Vyzkoušejte jediný bujón v této formě na trhu!
-K přípravě jednoho litru vývaru použijte 3 lžíce MAGGI tekutého bujónu.
O MAGGI:
My v MAGGI věříme, že vaření z čerstvých surovin, bylinek a kvalitního masa je to nejlepší, co si můžete dopřát. Zároveň víme, že spousta z vás nemá vždy možnost nebo čas si takové jídlo připravit. Proto již víc jak 130 let přinášíme produkty, které mohou vaření usnadnit a dodají vašim pokrmům skvělou chuť. MAGGI, vše dobré začíná vařením.
Slepičí bujónový základ 69 % (pitná voda, jedlá sůl, slepičí tuk 6,2 %, kvasničný výtažek, koncentrovaný slepičí výtažek 2,7 %, kukuřičný škrob, koncentrát citrónové šťávy, antioxidant: výtažky z rozmarýnu), pitná voda, cukr, kukuřičný škrob, aromata (obsahují PŠENICI, CELER), kurkuma, % - vztaženo na obsah složky v celém výrobku
Průměrná hodnota* | |
---|---|
Energie na 100g (kJ) | 23 kJ |
Energie na 100g (kcal) | 6 kcal |
Tuky na 100g (g) | <0.5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0.1 g |
Sacharidy na 100g (g) | 0.5 g |
- z toho cukry (g) | <0.5 g |
Vláknina na 100g (g) | <0.5 g |
Bílkoviny na 100g (g) | <0.5 g |
Sůl na 100g (g) | 0.76 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Lepek |
ano
|
Může obsahovat | - No Values |
Celer |
ano
|
Může obsahovat | - No Values |
Vejce |
ano
|
Může obsahovat | - No Values |
Ryby |
ano
|
Může obsahovat | - No Values |
Mléko |
ano
|
Může obsahovat | - No Values |
Sója |
ano
|
Může obsahovat | - No Values |