Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Do mletého masa přidejte sůl, pepř a Maggi Tekuté koření. Vše promíchejte a vytvarujte 4 stejné karbanátky.
Maso a slaninu grilujte 3–5 minut z každé strany na přímém grilu. V poslední minutě položte na maso plátek sýru čedar. Mezitím si připravte rajčata, okurky a cibuli, které nakrájejte na plátky.
Rozkrojte bulku (můžete ji také zlehka opéct na grilu) a obě poloviny potřete majonézou. Na spodní část položte kousek římského salátu, plátek rajčete, na něj maso, slaninu, okurku, cibuli, jalapeňo papričku a vše zaklopte druhou polovinou bulky. Finálně složený burger propíchněte špejlí nebo párátkem na jednohubky, aby hezky držel tvar.