Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemno. Brambory oloupejte a nakrájejte na menší kostičky, aby se rychleji uvařily. Česnek oloupejte a nasekejte na jemno.
V hlubokém hrnci zahřejte olivový olej a máslo na středním ohni. Přidejte nakrájenou cibuli a osmahněte ji do zlatova (asi 5 minut). Poté přidejte česnek a krátce osmahněte, aby se uvolnila jeho vůně (asi 1 minutka). Dejte pozor, aby se česnek nespálil, jinak by mohl být hořký.
K cibuli a česneku přidejte nakrájené brambory a krátce je promíchejte. Poté přilijte vývar vytvořený z bujónu Maggi a přiveďte k varu. Snižte teplotu a vařte 15-20 minut, dokud brambory nezměknou.
Přidejte tavený sýr, promíchejte a polévku rozmixujte na hladký krém. Přilijte smetanu na zjemnění chuti.
Polévku dochuťte špetkou soli a mletým pepřem.
Bagetu nakrájíme na plátky.
Na bagetky položíme tenké plátky másla, posypeme bylinkami a sýrem.
Plátky dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte na 180 stupňů asi 10 minut do zlatova. Česnekovou polévku podávejte s horkými sýrovými krutony.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití