Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Nejprve si připravte ochucený olej na potírání zeleninových špízů. Smíchejte balzamikový ocet, MAGGI Tekuté koření, olivový olej, rozmarýn a trochu čerstvě namletého pepře.
Na špejle nebo grilovací jehly střídavě napichujte zeleninu – kousky papriky, cherry rajčata, červenou cibuli, překrojené žampiony a plátky cukety a lilku.
Špízy vyskládejte na grilovací tácek, osolte a potřete ochuceným olejem. Zeleninu ze všech stran ogrilujte.
Připravte si dip – v misce smíchejte zakysanou smetanu, nadrcený česnek, nasekanou petrželku, bazalku a špetku soli.
Připravené špízy podávejte s bylinkovým dipem nebo jako přílohu k masu