Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Připravte si větší hrnec. V něm smíchejte švestková povidla, vinný ocet, Maggi Tekuté koření a prolisovaný česnek.
Přidejte trochu vody a vše poduste na mírném ohni 5 minut.
Do směsi vmíchejte najemno nakrájený zázvor a špetku perníkového koření a skořice. Přidejte cukr a sůl dle chuti. Nakonec vše tyčovým mixérem rozmixujte do hladka.
Steak osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Položte na rozpálený rošt a grilujte z každé strany dle chuti.
Švestkovou omáčku podávejte spolu s hovězím steakem. Dobrou chuť!
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití