Podívejte se, co ještě stojí za to vědět, než se pustíte do přípravy vývaru:
Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Důkladně omyjte kachní tělo a křídla. Pokud máme prso, stáhneme z něj kůži. Maso vložíme do hrnce, zalijeme 3 litry studené vody a na mírném ohni přivedeme k varu.
Stáhneme slaninu, do hrnce přidáme omytou, oloupanou a nakrájenou zeleninu, čerstvé bylinky svázané do svazku, přidáme cibuli opečenou na ohni, kuličky pepře, nové koření a bobkový list. Vařte na mírném ohni 4 hodiny.
Ke konci vaření polévku dochutíme solí.
Kachní vývar podáváme s nudlemi a kousky masa. Posypeme petrželkou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití