Tato mísa byla optimalizována na 8 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Nařízněte kůži šunky do jemné mřížky tak, abyste nezakrojili do masa. Pečlivě ji natřete směsí MAGGI Tekutého koření, pepře a hnědého cukru. Mezi zářezy zapíchněte hřebíčky.
Maso vložte do pekáče, podlijte je sklenicí vody a dejte péct do trouby vyhřáté na 160 °C. Čas od času šunku polévejte výpekem. Pečte asi 2 hodiny, pak zvyšte teplotu trouby na 225 °C a pečte ještě asi 20 minut, dokud kůže nezhnědne.
Vyjměte ji a nechejte stát asi 30 minut. Podávejte.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití