Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a máslo.
Přidáme cibuli a restujeme ji na středním plameni, dokud nezprůhlední (2-3 minuty). Přidáme prolisovaný česnek a krátce oresujeme, dokud nezačne vonět (pozor, aby nezhnědl).
K cibuli a česneku přidáme zcezené a opláchnuté houby z konzervy. Retujeme 2-3 minuty, dokud se neprohřejí a lehce neopečou. Zalijeme houbovým vývarem připraveným z houbového bujónu. Vaříme 2 minuty. POté přilijeme smetanu a na sředním plameni vaříme další 3 minuty, dokud omáčka nezhoustne.
Dochutíme solí a pepřem. Odstraníme z plotny a přidáme uvařené těstoviny. Důkladně promícháme. Servírujeme na talíř, posypeme strouhaným parmezánem a petrželkou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití