Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Kuřecí prso ochutíme solí, pepřem, česnekem a dalším kořením podle vaší chuti (například mletou paprikou či petrželí). Prso zprutka osmahneme na pánvi s olejem z obou stran. Navrch přidáme kousky másla a plátek obalujeme v rozpuštěném másle. Až bude prso hotové, odložíme stranou.
Připravíme si dresink. Smícháme: parmezán, citrónovou šťávu, česnek, sůl, pepř, olivový olej, kapku tekutého koření, hořčici a majonézu.
Hlávkový salát omyjeme a nahrubo nasekáme, rozdělíme na 2 talíře. Navrch dáme rajčata, zelené fazolky a krutony. Kuřecí maso naporcujeme a položíme na salát, pokapeme dresinkem.
Nasypeme parmazán nebo jednoduše ho nastrouháme na vrch a tádáá! Salát je hotový!
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití