Křidélka umyjte a osušte. Ochuťte je 2 lžícemi sójové omáčky, česnekem, solí a pepřem a poté vše důkladně promíchejte. Přidejte hladkou mouku tak, aby důkladně obalila křidélka. Přebytek mouky setřeste.
Krok číslo 2
2 min
V oddělené nádobě připravte omáčku. Smíchejte hořčici se 2 lžícemi sójové omáčky, octem a medem. Ochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 3
20 min
V hluboké pánvi rozehřejte olej. Smažte na něm křidélka z obou stran dozlatova a dokřupava. Po usmažení je ještě teplá vložte do omáčky a důkladně vše promíchejte.
Krok číslo 4
10 min
Takto připravená křidélka přemístěte na pekáček a vložte na 10 minut do rozehřáté trouby na 180–200 °C.
Krok číslo 5
3 min
Servírujte s pečenou mrkví a jarním salátem.
Krok číslo 1
z
5
Křidélka umyjte a osušte. Ochuťte je 2 lžícemi sójové omáčky, česnekem, solí a pepřem a poté vše důkladně promíchejte. Přidejte hladkou mouku tak, aby důkladně obalila křidélka. Přebytek mouky setřeste.
Krok číslo 2
z
5
V oddělené nádobě připravte omáčku. Smíchejte hořčici se 2 lžícemi sójové omáčky, octem a medem. Ochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 3
z
5
V hluboké pánvi rozehřejte olej. Smažte na něm křidélka z obou stran dozlatova a dokřupava. Po usmažení je ještě teplá vložte do omáčky a důkladně vše promíchejte.
Krok číslo 4
z
5
Takto připravená křidélka přemístěte na pekáček a vložte na 10 minut do rozehřáté trouby na 180–200 °C.