Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Kuřecí stehno dáme do hrnce, zalijeme 1,5l studené vody a pozvolna vaříme 40 minut.
Mrkev (2 ks) a cibuli očistíme a spolu s řapíkatým celerem (2 stonky) vložíme do hrnce k masu. Vaříme další hodinu.
Kuřecí stehna i zeleninu vyndáme z hrnce. Maso necháme chvilku vychladnout, poté nakrájíme na menší kousky a vrátíme zpět do polévky. Uvařenou zeleninu vyhodíme (svou skvělou chuť již přenesla do vývaru).
Nyní přidáme 2 lžičky (záleží podle vaší chuti, zda máte raději silnější vývar) Maggi Tekutého slepičího bujónu a očištěnou a na malé kousky nakrájenou mrkev (1ks) a kořenovou petržel. Vaříme cca 15 minut, dokud není zelenina měkká.
Vývar podáváme s nudličkami (které si uvaříme stranou v osolené vodě). Nakonec posypeme nakrájenou natí petrželky.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Libor