Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Nejprve mrkev, petržel a čerstvý zázvor nastrouhejte.
V hrnci na másle orestujte mrkev a petržel dokud mrkev nezačne pouštět barvu.
Nyní přidejte nastrouhaný zázvor, římský kmín, mletou skořici, kardamom a vše zalijte vývarem.
Do hrnce nalijte konzervu sekaných rajčat. Nakonec do polévky přidejte červenou čočku a vařte ji, dokud nezměkne.
Polévku dosolte a opepřete a můžete ji podávat s čerstvými lístky koriandru.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití