Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
V hrnci na másle orestujte najemno nasekanou cibuli, na kostičky mrkev, nasekaný zázvor a na plátky nakrájený česnek.
Když začnou zlátnout, přidejte mleté hovězí maso a společně zprudka restujte.
Když je maso hotové, přidejte k němu lžičku sladké papriky, lžičku římského kmínu a rajský protlak. Společně krátce zarestujte a zalijte 750 ml vroucí vody. Do hrnce vhoďte ještě kostku MAGGI Hovězího bujonu a nechte vařit asi 20 minut.
Poté do polévky přidejte kukuřici a černé fazole a vařte ještě 5 minut. Dle chuti ji dosolte a opepřete.
Hotovou polévku servírujte se lžičkou zakysané smetany a bylinkami – petrželkou nebo koriandrem. Přidejte strouhaný chedar podle chuti.