Tato mísa byla optimalizována na 1 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na oleji v hrnci zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli. Pokud nemáte rendlík, použijte malý hrnec, ale nesahejte po pánvi, protože voda se rychleji odpařuje a na vaření hub jí budete potřebovat více.
Hlívu omyjeme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kostičky.
Hlívu vsypeme do cibule, přidáme máslo.
Chvíli opékáme, přidáme 2–3 lžíce vody, vaříme 5–7 minut.
Smetanu nalijeme do hrnku, přidáme lžíci mouky.
Přidáme koření Harmonie chuti MAGGI, papriku, trochu vody a promícháme. Směs nalijeme na houby a přivedeme k varu.
Dochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou. Koření přidávejte pomalu a omáčku z hlívy ústřičné často ochutnávejte, abyste ji nepřesolili. Pozor si dejte především na sójovou omáčku, která zvýrazní chuť pokrmů, ale je také slaná a je třeba ji používat s mírou. Pokud je omáčk apříliš řídká přidejte kukuřičný škrob smíchaný s vodou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití