Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Pohanku prolijte studenou vodou, nechejte okapat, pak ji zalijte 1/2 sklenky vroucí vody a vařte doměkka. Nechejte ji vychladnout.
Cibuli očistěte, nakrájejte nadrobno a nechejte ji zesklovatět na másle.
Odstraňte střívko z klobásy, nakrájejte ji na malé kostky, ty osmažte na cibulce a nechejte je vychladnout.
Do pohankové kaše přidejte cibuli s klobásou, sýr a vejce. Dochuťte solí a pepřem.
Na rozpáleném oleji smažte malé placičky.
Placky podávejte se zakysanou smetanou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití