Cibule je nejen skvělým doplňkem do vývaru nebo tradiční zeleninové polévky, ale může být i základem pro přípravu lahodné krémové polévky. Cibulový krém je jednoduché a rychlé jídlo, které lze podávat jak každý den, tak při speciálních akcích. K přípravě krémové polévky vám postačí základ v podobě vývaru, brambor a samozřejmě hlavní ingredience - cibule .
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Cibuli nakrájíme na kostičky a orestujeme na oleji v hrnci.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme do hrnce.
Podlijeme vodou, přidáme kostky vývaru. Vaříme, dokud brambory nezměknou.
Vše rozmixujeme tyčovým mixérem na hladký krém.
Podáváme s toastem, kroketami nebo vařeným vejcem a opečenou klobásou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití