Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Maggi Tekuté koření a olivový olej smíchejte v misce. Do vzniklé marinády vložte na třetiny nakrájená kuřecí prsa a nechte je marinovat.
Mezitím si připravte pastu z tmavých fazolí: fazole asi z poloviny velké plechovky rozmixujte s malým stroužkem česneku, olivovým olejem a trochou soli.
Na rozpáleném grilu kuřecí maso z obou stran opečte a nakrájejte jej na menší kousky.
Do poloviny každé placky rozetřete fazolovou pastu, na ni dejte nakrájené kuřecí maso, kukuřici a hojně ji zasypte nastrouhaným sýrem. Každou tortillu přehněte a přesuňte ji na středně rozpálený gril. Krátce ji opékejte, dokud se nezačne sýr tavit. Dejte pozor, aby se placky nezačaly připalovat.
Zapečené tortilly sejměte z grilu a nakrájejte je na třetiny. Podávejte teplé, pokapané osolenou a opepřenou zakysanou smetanou, ideální přílohou je zeleninový salát.
Pavel