Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Těstoviny uvařte v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu.
Sušené houby namočte do vroucí vody, aby změkly.
Kysané zelí nakrájejte na menší kousky a dejte ho do hrnce. Přidejte uzené vepřové kosti a vše zalijte vodou. Přidejte 2 lžíce Maggi Tekutého zeleninového bujónu a vše vařte asi 15 minut, dokud zelí nezměkne.
Poté zelí sceďte a nechte vychladnout. Maso zbavte kostí a v případě potřeby ho ještě pokrájejte na menší kousky. Vývar uchovejte.
Houby a cibuli nakrájejte na kostičky.
Ve velkém hrnci nebo pánvi rozehřejte trochu olivového oleje a orestujte cibuli, dokud nezměkne a nezhnědne.
Přidejte houby a restujte je, dokud neztratí objem. Přidejte maso a kysané zelí a vše dochuťte pepřem a zbylým vývarem. Promíchejte a společně povařte cca 5 minut.
Poté smícháme s uvařenými těstovinami. V případě potřeby upravte. Podáváme s nasekanou petrželkou
TESTNEW