Tato mísa byla optimalizována na 5 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Nejprve si musíme vytvořit základ, tedy nakrájet zelí. Jak na to? Zeleninu zbavíme prvních listů a hlávku rozdělíme napůl. Jednu polovinu nakrájejte nadrobno a vyhoďte jádro. Když si chceme ušetřit čas a práci, můžeme místo nože použít mlýnek. Omytou mrkev pak oloupeme a nastrouháme.
Petrželku nasekáme ne příliš nadrobno a oloupanou cibuli nakrájíme na drobné kostičky.
Zelí pokapeme octem, poté smícháme s mrkví, cibulí a najemno nakrájeným česnekem (volitelně).
Vše dochutíme špetkou soli, černého pepře a cukru.
Na konec přidáme majonézu a vše promícháme. Zelný salát může být několik hodin v lednici, aby se chuť propojila a stala se ještě lepší a aromatičtější.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití