Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Nejprve si připravte marinádu na maso ze 2 lžíc dijonské hořčice, 1 lžíci MAGGI Harmonie chutí, pepř , zakysané smetany a soli.
Vše důkladně promíchejte a do marinády vložte nakrájenou vepřovou panenku spolu s jednou střední cibulí nakrájenou na větší kousky (aby se pak dala napíchat na špízky). Marinujte minimálně 6 hodin.
Poté si připravte zeleninu - jednu cuketu a jednu papriku, ty nakrájejte a v míse zamíchejte s olivovým olejem.
Maso si minimálně 30 minut před pečením vyndejte z lednice a před napichováním na špejli z něho stáhněte prsty marinádu. Panenku, cibuli, zeleninu a nakrájenou anglickou slaninu pak střídavě napichujte na špejle a takto připravené špízy pečte na grilu.