Nejprve si připravte marinádu. Dejte do mísy olivový olej, hořčici, česnek, černé pivo, med, rozmarýn a Maggi Tekuté koření. Vše důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Krok 2
120 min
Vepřovou krkovici nakrájejte na asi 2 cm silné plátky. Dejte je do uzavíratelné nádoby, ve které se budou marinovat, a zalijte připravenou marinádou. Nechte je v lednici odpočívat nejméně 2 hodiny.
Krok 3
5 min
Steaky pečte z obou stran na rozpáleném grilu. Po ogrilování nechte maso ještě několik minut odpočívat, až pak ho začněte krájet.
Krok 4
5 min
V misce si připravíme medovo-hořčičný dip smícháním všech ingrediencí. Podle chuti dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
Krok 5
5 min
Hotové steaky podávejte s medovo-hořčičným dipem a grilovanou zeleninou nebo pečivem.
Krok 1
z
5
Nejprve si připravte marinádu. Dejte do mísy olivový olej, hořčici, česnek, černé pivo, med, rozmarýn a Maggi Tekuté koření. Vše důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Krok 2
z
5
Vepřovou krkovici nakrájejte na asi 2 cm silné plátky. Dejte je do uzavíratelné nádoby, ve které se budou marinovat, a zalijte připravenou marinádou. Nechte je v lednici odpočívat nejméně 2 hodiny.
Krok 3
z
5
Steaky pečte z obou stran na rozpáleném grilu. Po ogrilování nechte maso ještě několik minut odpočívat, až pak ho začněte krájet.
Krok 4
z
5
V misce si připravíme medovo-hořčičný dip smícháním všech ingrediencí. Podle chuti dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
Krok 5
z
5
Hotové steaky podávejte s medovo-hořčičným dipem a grilovanou zeleninou nebo pečivem.