Tato mísa byla optimalizována na 5 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Umyjte žebírka a osušte je.
Škrob smíchejte s jablečnou šťávou, ostatní ingredience vložte do kastrůlku a přiveďte k varu. Nakonec přidejte rozmíchaný škrob s jablečnou šťávou. Zahřívejte do zhoustnutí.
Vzniklou omáčku ochlaďte a následně jí důkladně potřete žebírka z každé strany, případně je v ní rovnou marinujte. Žebírka vložte do zapékací misky a přikryjte fólií.
Pečte v rozehřáté troubě na cca 190–200 °C, přibližně 45 minut. Poté odstraňte fólii, maso potřete znovu omáčkou a pečte stejně dlouhou dobu až do změknutí.
Servírujte s pečenými bramborami a dušenou brokolicí.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití